Het aanbod in Sesterpark

Sesterpark is opgesplitst in twee delen: ten westen van de supermarkt komen koopwoningen en ten oosten van de supermarkt komen huurwoningen. Met de variatie in koopwoningen en de mogelijkheid tot huren is er voor iedereen een passende mogelijkheid om te wonen in deze fijne nieuwe wijk.

image alt

Koopwoningen

Wil jij het liefst een huis kopen in Uden-Zuid? Ten westen van de supermarkt in Sesterpark komen verschillende type hoek- en rijwoningen. In totaal komen er 26 woningen verdeeld over 2 rijtjes. De woningen aan de parkzijde hebben allemaal een houten veranda aan de voorzijde van de woning en de woningen gelegen aan de Sesterlaan hebben een diepe tuin op het zuiden. Vanuit je woning loop je zo het park in. Dát is pas fijn en comfortabel wonen. 

Eind oktober is de verkoop van de 26 koopwoningen gestart en inmiddels zijn alle woningen verkocht.

image alt

Huurwoningen

Liever een woning huren? Ten oosten van de supermarkt komen nog eens 24 huurwoningen. Deze woningen krijgen dezelfde stijl als de koopwoningen. Het is op dit moment nog niet mogelijk om jezelf in te schrijven voor de huurwoningen. Zodra hier meer over bekend is, plaatsen we het op de website.

Vragen? Neem direct contact op
Blijf op de hoogte over Sesterpark Nieuwsoverzicht