Voorzieningen Sesterpark

Woon jij straks in Sesterpark, dan heb je alles binnen handbereik. Vaak op loopafstand. Hoe fijn is dat! Nieuw wonen en direct genieten van alle voorzieningen die er zijn. We zetten ze voor je op een rij.

image alt

Lekker naar buiten

Nieuwbouwproject Sesterpark dankt de naam aan de ligging bij het Sesterpark. Wat een fijne plek om te wonen. Je wandelt er zo naartoe met de kinderen of ze gaan er lekker zelf spelen. Het Zuiderpark is een wat groter park. Hier ben je met 3 minuten fietsen. Zin om iets leuks te doen in het weekend of in de vakantie? Het BillyBird park met binnenspeeltuin, attracties en strandbad is een aanrader; 6 minuten met de auto en je bent er! En zo zijn er nog veel meer fijne plekken in Uden om buiten zijn.

image alt

Horeca en winkels

Je wandelt zo naar de Plus aan Sesterlaan. Naast de supermarkt vind je Bakker Van de Ven. Meer nodig? Op 5 minuten fietsafstand ligt het centrum van Uden met een Albert Heijn en veel andere winkels én horeca. Van Indisch, Zuid-Amerikaans, Grieks, Japans, Oer Hollands en een tikje Frans, het is er allemaal. Goede en gezellige restaurants, vaak met heerlijk terras. Laat die zomer maar komen.

image alt

Zin om te sporten?

Waar gaat jouw sportieve hart sneller van kloppen? Binnen sporten, buiten sporten, in teamverband of liever alleen? In Uden kun je je hart ophalen. Zeker als je in Sesterpark woont. Voetbalclub UDI-19/CSU ligt op 3 minuten fietsen en Hockey Club Uden en Lawn Tennis Club Uden bereik je op de fiets in 5 minuten. Er zijn in Uden ook diverse sportscholen, dus kies maar!

image alt

Scholen en zorg

Uden is bijzonder goed voorzien op het gebied van scholen en zorg. In de directe omgeving zijn bassischolen en bij het centrum zijn ook diverse scholen voor voortgezet onderwijs. Heb je een huisarts of tandarts nodig? Daar loop je met 5 minuten naartoe. Gewoon handig om in de buurt te hebben.

Is Sesterpark makkelijk te bereiken? Bekijk de uitvalswegen
Heb je een vraag? Neem contact met ons op