Planning koopwoningen Sesterpark

In nieuwbouwwijk Sesterpark in Uden komen in totaal 50 duurzame woningen verdeeld over twee buurtjes. De westzijde bestaat uit 26 koopwoningen en de oostzijde uit 24 huurwoningen. Hoe ziet de planning van de koopwoningen eruit?

image alt

26 koopwoningen in voorbereiding

In Sesterpark komen ten westen van de supermarkt 26 hoek- en rijwoningen. De woningen hebben allemaal een diepe tuin op het zuiden of noorden. De woningen met tuin op het noorden hebben een sfeervolle, houten veranda aan de voorzijde van het huis. Deze veranda ligt op het zuiden en biedt zicht op het park. Heb jij interesse in een van de woningen? Meld je dan aan als belangstellende onder jouw favoriete bouwnummer bij het woningaanbod. We houden je dan op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. 

Naar woningaanbod
image alt

Wanneer start de verkoop?

Voordat we kunnen starten met de bouw van de 26 koopwoningen in Sesterpark moet er een onherroepelijk bestemmingsplan en omgevingsvergunning zijn en op dit moment hebben we deze nog niet. Potentiële kopers willen we graag zekerheid geven over de verwachte startdatum van de bouw en daarom zullen we op korte termijn niet in verkoop gaan. Zie het nieuwsbericht voor meer informatie.

Houd de website in de gaten om op de hoogte te blijven of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Meer informatie
Vragen? Neem direct contact op
Wonen in Sesterpark? Ga naar woningaanbod