Bereikbaarheid van Sesterpark

Sesterpark ligt in Uden-Zuid en is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. Maar in deze omgeving kun je ook prima uit de voeten met een fiets! Binnen 5 minuten fietsen sta je in het centrum van Uden.

Met de auto

Sesterpark in Uden ligt heel dicht bij de N264, waardoor je binnen een paar minuten op de A50 zit. Heel handig, want hierdoor zijn het gezellige Eindhoven, Nijmegen en ’s-Hertogenbosch allemaal binnen een half uur bereikbaar met de auto. 

image alt

Stap in de bus

Ook als je met het openbaar vervoer reist, zit je hier goed. Op 5 minuten lopen vind je een bushalte aan de Velmolenweg. Hier stopt bus 306 naar ’s-Hertogenbosch en bus 305 gaat naar Eindhoven.

image alt

Pak de fiets

Waarom met het openbaar vervoer of de auto gaan, als je ook de fiets kan pakken? Met de fiets kom je een heel eind in Uden. Binnen 5 minuten fietsen sta je midden in het centrum van Uden. En wist je dat de sportvelden van Uden ook op fietsafstand liggen? De boodschappen kun je zelfs te voet doen, de supermarkt en de bakker liggen letterlijk om de hoek.

Blijf op de hoogte over Sesterpark Nieuwsoverzicht
Wonen in Sesterpark? Naar het woningaanbod