Datum start verkoop Sesterpark is bekend

24 oktober '23

Afgelopen maand is er hard gewerkt zodat we op korte termijn in verkoop kunnen met de 26 koopwoningen in Sesterpark. Inmiddels zijn we zover dat we de start verkoop datum kunnen aankondigen. Ben jij al voorbereid en heb je je financiële check al geregeld?

31 oktober 2023

Noteer in je agenda

Zet alvast in je agenda! Op dinsdag 31 oktober start om 12:00 uur de online verkoop van de 26 koopwoningen van Sesterpark. Op die dag zijn alle documenten te bekijken en kun je jouw voorkeur(en) doorgeven.

Inschrijfperiode

Als op 31 oktober de online verkoop start, geef je maximaal 5 bouwnummer voorkeuren door via jouw Mijn Eigen Huis account. Dat doe je vanuit je wensenlijst of direct vanuit het woningaanbod. Tijdens de inschrijfperiode kun je jouw voorkeuren zo vaak aanpassen als je dat wilt. Je kunt bijvoorbeeld de volgorde aanpassen, voorkeuren verwijderen en toevoegen. Dat kan tot 7 november 17:00 uur want dan sluit de inschrijving. De volgende dag, 8 november worden de woningen toegewezen en krijg je bericht over de uitslag.

Meer over de toewijzing
image alt

Financiële check

Heb je jezelf al aangemeld als belangstellende, een Mijn Eigen Huis account aangemaakt én een financiële check geregeld? Dan ben je goed voorbereid en ontvang je op 31 oktober een e-mail dat de verkoop is gestart. In jouw Mijn Eigen Huis account staan dan ook alle verkoopstukken zoals verkooptekeningen, technische informatie over de woningen maar ook juridische documenten.

Met een financiële check vergroot je de kans op een woning. Meer over de financiële check.

Plan een financiële check
Wat speelt er? Het laatste nieuws
Wonen in Sesterpark? Bekijk woningaanbod