De wensenlijst en woningen vergelijken

11 oktober '23

Nu de definitieve prijzen bekend zijn en de start verkoop steeds dichterbij komt, kun je alvast de verschillende woningen met elkaar vergelijken en jouw wensenlijst compleet maken. Hoe je dat doet leggen we je graag uit.

Ontdek de verschillen én overeenkomsten

Ontdek de verschillen én overeenkomsten van de 26 woningen van Sesterpark. Het is heel simpel, vink de bouwnummers bij het woningaanbod aan die je met elkaar wilt vergelijken, klik vervolgens op de knop 'Vergelijk woningen' en je krijgt een mooi overzicht. 

Vergelijk woningen
image alt

De wensenlijst

Heb je de woningen met elkaar vergeleken? Stel dan jouw wensenlijst samen. In de wensenlijst zie je in één oogopslag welke woningen jij als favoriet hebt aangemerkt. Een woning toevoegen aan jouw wensenlijst is heel gemakkelijk. Je klikt op het hartje of de button ‘Wensenlijst’. Vervolgens wordt de woning automatisch opgeslagen. Als later de verkoop is gestart kun je de door jou gewenste bouwnummers vanuit het woningoverzicht of de wensenlijst in het winkelmandje plaatsen. 

Maak jouw wensenlijst

Heb jij jezelf al aangemeld?

Heb jij interesse in een woning in Sesterpark? Vergeet je dan niet aan te melden als belangstellende. Dit doe je heel gemakkelijk door bij het woningaanbod bij jouw favoriete bouwnummer op de button "Aanmelden voor projectfase" te klikken. We houden je dan automatisch op de hoogte van het laatste nieuws en ook krijg je bericht zodra de verkoop start.

Aanmelden als belangstellende
Zo werkt dat Nieuwbouw kopen
Wonen in Sesterpark? Bekijk woningaanbod