Wat kost jouw favoriete woning?

25 september '23

Vorige week brachten wij het goede nieuws dat we groen licht hebben voor de woningen in Sesterpark. De prijsindicaties op de website dateerden nog uit 2021, deze zijn inmiddels herzien en omgezet naar definitieve prijzen. Bekijk snel wat jouw favoriete woning kost!

Definitieve prijzen

Alle prijzen zijn inclusief keuken en badkamer en de prijzen zijn vrij op naam. Vrij op naam (v.o.n.) houdt in dat onder andere de volgende posten zijn inbegrepen: makelaarskosten, notariskosten voor de leveringsakte en aansluiting van elektra, water en riolering. Benieuwd naar de prijs van jouw favoriete woning? Klik dan snel op onderstaande button.

Bekijk definitieve prijzen
image alt

Regel alvast een financiële check

Nu je weet wat de koopsom van jouw favoriete woning is, is het verstandig om een financiële check te doen. Je vergroot hiermee de kans op een woning. Een financiële check vraag je aan bij jouw hypotheekverstrekker. Wil je een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek met financiële check met bijvoorbeeld de Rabobank? Neem dan contact op via [email protected] of plan direct een financiële check in. Of neem contact op met je eigen bank of financieel adviseur.

Alles over de financiële check

Toewijzingsprocedure

Wij vinden dat iedereen een evenredige kans moet hebben om een huis of kavel te kopen. Daarom wordt er gewerkt met een transparante toewijzingsprocedure, welke je nu al op de website kan lezen.

Let op: de aanmelddatum waarop jij je hebt ingeschreven als belangstellende kan ook een belangrijke rol spelen bij de toewijzing. Heb jij jezelf gedurende de afgelopen 2 jaar inschreven? Dan geldt bij de toewijzingsprocedure deze aanmelddatum.

Meer over de toewijzingsprocedure

Wat kun je verwachten de komende periode?

Er wordt momenteel hard gewerkt zodat we op korte termijn in verkoop kunnen met de 26 koopwoningen in Sesterpark. Zodra de verkoopstukken gereed zijn, kondigen we de start verkoopdatum aan. Naar verwachting is dit eind oktober. 

Heb jij interesse in een koopwoning in Sesterpark? Meld je dan alvast aan als belangstellende. Dit doe je heel eenvoudig door bij jouw favoriete bouwnummer op de button "Aanmelden voor projectfase" te klikken. Je ontvangt dan de komende periode met regelmaat aanvullende informatie over de woningen, financiële check en het verkoopproces en ook krijg je bericht zodra de verkoop start.

Aanmelden als belangstellende
Wat speelt er? Het laatste nieuws
Wonen in Sesterpark? Bekijk woningaanbod