Groen licht voor Sesterpark

22 september '23

Eerder gaven we aan dat de Raad van State haar uitspraak met twee keer 6 weken had verlengd. Onlangs hebben we een positieve uitspraak ontvangen en dit betekent dat we groen licht hebben gekregen voor de woningen in Sesterpark!

Wat betekent dat in de planning?

Nu we zeker weten dat de woningen er gaan komen, kunnen we starten met de laatste voorbereidingen voor de start verkoop.

De start verkoop van de woningen was oorspronkelijk gepland voor eind 2021. Vanwege de procedure bij de Raad van State hebben we uiteindelijk 2 jaar vertraging opgelopen en in die tijd heeft de wereld niet stilgestaan. Met de aannemer zijn inmiddels nieuwe afspraken gemaakt en die staat in de startblokken. De prijsindicaties op de website dateren nog uit september 2021; deze worden op korte termijn herzien en omgezet naar definitieve VON-prijzen.

Aanmelden als belangstellende

Heb jij interesse in een koopwoning in Sesterpark? Meld je dan alvast aan als belangstellende. Dit doe je heel eenvoudig door bij jouw favoriete bouwnummer op de button "Aanmelden voor projectfase" te klikken. Je ontvangt dan de komende periode met regelmaat aanvullende informatie over de woningen, financiële check en het verkoopproces en ook krijg je bericht zodra de verkoop start.

Let op: de aanmelddatum waarop jij je hebt ingeschreven als belangstellende kan ook een belangrijke rol spelen bij de toewijzing. Heb jij jezelf gedurende de afgelopen 2 jaar inschreven? Dan geldt bij de toewijzingsprocedure deze aanmelddatum.

Aanmelden als belangstellende
  Het laatste nieuws
  Bekijk de planning