Zo mooi woon je in Sesterpark

15 oktober '21

Benieuwd hoe de woningen in Sesterpark eruit komen te zien? Om jou een beter beeld te geven, hebben we impressies laten maken en wat zijn ze mooi geworden! Kijk je mee?

Interieur- en exterieurimpressies

Wanneer je een nieuwbouwwoning koopt, is dat toch net even iets anders dan een bestaande woning. Je koopt namelijk een huis dat nog niet gebouwd is. Om jou een zo goed mogelijk beeld te geven van hoe de woningen in Sesterpark eruit komen te zien, hebben we impressies laten maken. De impressies geven een eerste indruk van de mogelijkheden van jouw nieuwe woning. Uiteraard kun je de woning helemaal zelf inrichten en stylen. Als je een woning toegewezen hebt gekregen, kun je met de kopersbegeleider al je wensen doornemen. 

image alt

Schrijf je in als belangstellende

Zie jij jezelf hier wel wonen? Vergeet je dan niet aan te melden als belangstellende onder jouw favoriete woningtype bij het woningaanbod. We houden je dan op de hoogte van het laatste nieuws. Binnenkort publiceren we ook de individuele bouwnummers met definitieve prijzen en plattegronden zodat je je nog beter kunt oriënteren.

Naar woningaanbod
Meer weten? Bekijk nieuwsoverzicht
Wonen in Sesterpark? Naar woningaanbod