Maak kennis met de makelaar en verkoopprocedure

5 oktober '23

Binnenkort start de verkoop van de 26 koopwoningen in Sesterpark. Als je straks een optie krijgt op een woning dan kies je zelf hoe je jouw aankoopproces vervolgt: volledig online, bij de makelaar op kantoor of een combinatie hiervan. Graag stellen we de makelaar alvast aan je voor!

image alt

Van der Krabben Makelaardij

''Met meer dan zeventig jaar historie in Oss en Uden weten we als geen ander wat ons woon- en werkgebied te bieden heeft. Sterker nog: door de jaren heen hebben we onze makelaarsdiensten er volledig op afgestemd. Is jouw woonwens de volgende die binnenkort in vervulling gaat?''


''Bij Van der Krabben geloven we in de kracht van specialisten. Ook op het gebied van nieuwbouw hebben we daarom veel expertise in huis. Onze nieuwbouwmakelaars focussen puur op nieuwbouwprojecten. Hierdoor weten ze precies voor welke beslissingen je als koper van een nieuwbouwwoning komt te staan. Onze nieuwbouwmakelaars adviseren je op technisch en esthetisch niveau, maar ook op financieel vlak. Hierdoor weet je als koper van een nieuwbouwwoning precies waar je aan toe bent, zowel vóór als tijdens een traject.''Van der Krabben Makelaardij Uden

Velmolenweg 165, Uden
[email protected]
0413 25 70 33

Toewijzingsprocedure

Als de verkoop start heb je een bepaalde periode om jouw 5 voorkeuren door te geven via jouw persoonlijke account. Daarna vindt de toewijzing van de woningen plaats. We proberen zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen. Meer informatie over hoe de toewijzing verloopt, kun je lezen op de pagina 'Toewijzing'. Als je een woning toegewezen hebt gekregen koop je de woning ook nog eens online via jouw account. Hoe handig is dat?

Let op: de aanmelddatum waarop jij je hebt ingeschreven als belangstellende kan ook een belangrijke rol spelen bij de toewijzing. Heb jij jezelf gedurende de afgelopen 2 jaar inschreven? Dan geldt bij de toewijzingsprocedure deze aanmelddatum.

 

Meer over online een woning kopen
Wat speelt er? Het laatste nieuws
Wonen in Sesterpark? Bekijk woningaanbod