Nieuw woningaanbod in Sesterpark

21 september '21

Benieuwd naar de koopwoningen in Sesterpark? Dan hebben we goed nieuws! We hebben de woningtypes van de 26 koopwoningen online gezet om je alvast een indruk te geven van het nieuwe woningaanbod. Heb je interesse? Laat dan alvast jouw gegevens achter!

image alt

26 hoek- en rijwoningen

Aan de westzijde van Sesterpark komen straks in totaal 26 koopwoningen. Deze woningen zijn verdeeld over twee rijtjes van 13 woningen. Er zijn verschillende woningtypes: hoekwoning type D en rijwoning type A, B & C. Alle woningen hebben een diepe tuin op het zuiden of noorden. De woningen met tuin op het noorden hebben een sfeervolle, houten veranda aan de voorzijde van het huis. Deze veranda ligt op het zuiden en biedt zicht op het park. Rondom de woningen wordt een geheel nieuw groen park ingericht waarin het trapveldje een nieuwe plek krijgt. Zie jij jezelf hier al wonen?

Naar woningaanbod
image alt

Concept prijzen en plattegronden

Ben je benieuwd wat de woningen ongeveer gaan kosten? We hebben concept prijzen per woningtype bij het woningaanbod geplaatst die jou een beter beeld geven. Zo kun je alvast kijken of er een woningtype tussen zit dat bij jouw budget past. Ook hebben we concept plattegronden gepubliceerd. Deze geven je een idee van de indeling en oppervlakte van de woning. 

Wanneer start de verkoop?

Het ontwerpbestemmingsplan Wonen Centrum Uden-Zuid en de bijbehorende ontwerp omgevingsvergunning voor 26 koop- en 24 huurwoningen Uden Sesterpark heeft vanaf 12 mei 2021 gedurende een periode van 6 weken ter visie gelegen. Gedurende deze periode zijn 6 zienswijzen ontvangen, waarmee de omgevingsvergunning op dit moment nog niet onherroepelijk is.

Alle zienswijzen worden door de gemeente beoordeeld en behandeld in hun college. Indien de gemeente géén aanleiding ziet om op basis van de zienswijzen het bestemmingsplan aan te passen, is de verwachting dat het huidige bestemmingsplan medio oktober a.s. is vastgesteld.

Omdat we potentiële kopers graag duidelijkheid willen geven, wachten we het besluit van de gemeente af voordat we in verkoop gaan met de 26 koopwoningen. Afhankelijk van deze procedure streven we er naar om eind november in verkoop te gaan. Zodra hier meer informatie over is, laten we dat uiteraard weten.

Interesse? Meld je aan!

Op dit moment werken we de plannen verder uit, zodat we je binnenkort meer kunnen laten zien over deze nieuwe woningen in Sesterpark. Welk woningtype spreekt jou het meeste aan? Laat je persoonlijke gegevens achter onder het woningtype van jouw voorkeur. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en deze aanmelddatum speelt ook een belangrijke rol bij de toewijzing.

Meer over de toewijzingsprocedure
Wanneer start de verkoop? Planning
Wonen in Sesterpark? Naar woningaanbod