Stand van zaken Sesterpark

24 december '21

Eind oktober 2021 heeft de gemeente het bestemmingsplan vastgesteld en de bijbehorende omgevingsvergunning vrijgegeven. Vanaf dat moment liep er een beroepstermijn van 6 weken. Helaas is er gedurende deze periode een beroep ingediend waardoor het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning nog niet onherroepelijk zijn. Wat dit betekent voor de verwachte start verkoopdatum leggen we graag aan je uit.

image alt

Verwachte start verkoop

Voordat we kunnen starten met de bouw moet er een onherroepelijk bestemmingsplan en omgevingsvergunning zijn. Omdat we potentiële kopers graag zekerheid willen geven over de verwachte startdatum van de bouw zullen we op korte termijn niet in verkoop gaan. Begin 2022 wordt er duidelijk wat de bezwaren inhoudelijk zijn en wanneer we verwachten in verkoop te kunnen. Zodra hier meer informatie over is, laten we dat uiteraard weten.

image alt

Fijne feestdagen

Hoewel kerst in Sesterpark nog even op zich laat wachten, wensen we iedereen hele fijne feestdagen en een fantastisch nieuw woonjaar! Ook in het nieuwe jaar staan we weer voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

  Nieuwsoverzicht
  Bekijk het woningaanbod