Gloednieuwe keuken en sanitair in jouw nieuwe woning!

20 oktober '23

Of ‘ie nou groot is of klein, de keuken is het kloppende hart van vele huishoudens. Het is de plek waar jij jouw eerste kop koffie zet, je gezin samenkomt en je jouw gasten ontvangt. Aangezien het een plek is waar we doorgaans heel wat tijd doorbrengen, kunnen we er maar beter voor zorgen dat deze plek er goed uit ziet! Met het keukenvoorstel van Nuva Keukens, speciaal voor de woningen in Sesterpark, gaat dat zeker lukken! Maar dat is nog niet alles. Koop je een woning in Sesterpark dan is ook het sanitair en tegelwerk bij de prijs inbegrepen. Dit is wat je kunt verwachten.

image alt

Nuva Keukens

De woningen in Sesterpark worden standaard uitgerust met een complete keuken van Nuva Keukens. De keuken wordt voorzien van alle gemakken waaronder een inductiekookplaat met 4 pitten, combimagnetron, koelkast en vaatwasser. Natuurlijk kan de keuken nog volledig afgestemd worden op jouw eigen wensen. Jouw persoonlijke voorkeuren kun je na aankoop afstemmen met de keukenadviseur van Nuva Keukens. Benieuwd welke keuken er voor jou is samengesteld? Bekijk dan de keukenbrochure. 

>> Download de keuken brochure
>> Download de project brochure

Tegel- en sanitairshowroom

Ervaar het ultieme woongenot in jouw nieuwe woning in Sesterpark, compleet met luxueus sanitair en tegelwerk. Alles is al voor je geregeld. Hoe fijn is dat? In de showrooms vind je alles op het gebied van sanitair en tegelwerk. De adviseurs hebben uitgebreide kennis van zowel de woning als het project. Ze stemmen jouw wensen perfect af met de aannemer, zodat alles met zorg, precisie en volgens planning wordt geleverd, geïnstalleerd en aangesloten. Zo kun jij bij oplevering meteen gebruik maken van je sanitaire ruimtes!

image alt

Villeroy & Boch, Grohe kranen en Mosa

Stel je voor: een oase van rust waar je je kunt terugtrekken, even ontsnappen aan de dagelijkse hectiek en weer fris tevoorschijn kunt komen. De deskundigen van de projectshowrooms staan voor je klaar om je te helpen deze droom werkelijkheid te maken. Koop je een woning in Sesterpark dan is het sanitair en tegelwerk van de volgende merken bij de prijs inbegrepen. 

  • sanitair van Villeroy en Boch
  • kranen van Grohe
  • wandtegels Mosa 15 x 30 cm glanswit
  • vloertegels Mosa keramiek 30 x 30 cm donkergrijs

Er is keuze uit verschillende kleuren tegels. Ook kun je de badkamer en toilet aanpassen aan jouw persoonlijke wensen. Neem na aankoop contact op met jouw kopersbegeleider. 

>> Download de sanitair brochure

Andere wensen? Geen probleem!

Met deze standaardafwerking ben je in elk geval verzekerd van een inrichting die lang meegaat. Uiteraard zijn smaak en wensen persoonlijk. Heb jij andere wensen voor jouw keuken, droombadkamer of toilet? Geen probleem! Overleg na aankoop met de kopersbegeleider en leveranciers, er zijn verschillende mogelijkheden.

Binnenkort in verkoop

Naar verwachting start de verkoop van Sesterpark binnenkort, nog even geduld voordat we je meer kunnen vertellen over de start verkoopdatum! Heb jij interesse in een woning in Sesterpark? Vergeet je dan niet aan te melden als belangstellende. Dit doe je heel gemakkelijk door bij het woningaanbod bij jouw favoriete bouwnummer op de button "Aanmelden voor projectfase" te klikken. We houden je dan automatisch op de hoogte van het laatste nieuws en ook krijg je bericht zodra de verkoop start.

Naar woningaanbod
Energiezuinig wonen in Sesterpark? Meer over duurzaamheid
Wonen in Sesterpark? Bekijk het woningaanbod